[Q] Problem after installing android-x86-4.4-r3 on Colorovo CityTab Supreme 10.1''

Hello. It's my first time here and I need your help.


I've had this low budget tablet Colorovo CityTab Supreme 10.1'' for a while but Windows 8.1 were previously installed on it. Tablet was laggy, it would crash and it usually just lay arround in my drawer. It was literally unusable. But yesterday I decided to bring it back to life. I've installed android-x86-4.4-r3. And everything works just fine. But there is one problem, when I plug headphones, speakers do not turn off. Headphones and speakers work both at the same time. And it's really annoying. Personally, speakers are unnecessary for me completely, so I tried disabling those on boot menu but it disabled headphone jack as well. The only closest thing I was able to find on google that relates to my problem is here: groups[dot]google[dot]com/forum/#!topic/android-x86/Um50bmBFp7k but I don't know how to apply it. Do you have any ideas? Can you help me?

Edit. And volume up and down buttons seems to be in-active. I cannot change volume of speakers (or headphones).

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by brekke.kaylah
3 hours ago
Last post by olson.zoey
26 minutes ago
Last post by rusty.howell
2 hours ago
Last post by maiya16
17 minutes ago
Spam text
Started by major93
Last post by erica.lebsack
14 minutes ago
Last post by jovani80
3 hours ago
Last post by bjones
4 hours ago
Last post by lebsack.clement
58 minutes ago
Last post by qschaefer
1 hour ago