(Help!) Annoying notification: "The system..." (The link to new thread in this post)

Note: English isn't my primary language and I'm only 14

The update thread:

Here is the problem:



As you can see, I had successfully add all of the Google Apps into the "non GApps" system.img (MediaTek rom), but after I booted up my phone, the annoying notification shown up. But this doesn't happend to the original rom

So this is what I did
1. I download the rom from


2. I download the Google Apps from

3. I unpack the system.img using

4. I delete all of the "china parts" from the rom




5. I copy the GApps from step 2 to the system unpacked folder from step 3


6. I repack the system with the same tool from step 3 and apply the rom into the phone using

Finally the phone came up with the alert notification

BUT there is a small detail that I notice while I was playing around the Auto Tool v3


( This is the part when I unpack - repack - unpack the file :3 )
Is there anything that I can do to remove the annoying alert? Even if I have to apply the rom again.

P/s: this is the file_contexts I pulled out from the boot.img if someone wil going to unpack the system.img


The alert also shown up when I rooted my device and only when I unroot it (I use KingRoot)

Thanks to everyone is going to help me

Show Accepted Answer

Guest Quick Reply (No URL, BBcode or HTML)

Last post by psporer
3 hours ago
Last post by milo.conn
35 minutes ago
Last post by schmeler.gerardo
4 hours ago
Last post by qerdman
1 hour ago
Last post by zoila20
1 hour ago
Last post by sgislason
1 hour ago
Last post by deja49
57 minutes ago
Last post by skshlerin
1 hour ago
Last post by jvandervort
44 minutes ago
Last post by zlarson
14 minutes ago
Last post by alberto.aufderhar
35 minutes ago